2010. március 16., kedd

todomap - ötletek a felületre

Hali!

Három új ötlettel jönnék elő a todomap felületéhez és a vélményeteket kérném!
  1. Anon szavazás. Ugyanazzal a fel és le nyilakkal működne az anonkáknak is, de nekik külön számolnánk (azaz a bejelentkezett szavazók eredményeibe nem számolnánk bele) és csak captcha kitöltés után fogadnánk el. Vagy persze B lehetőségként bejelentkezhet az ember.
  2. Részletek oldal áttervezés. Az accordion (hogy hívják ezt magyarul? mind1 legyenek gurulós fülek) elmenne a jófenébe és egy oldalra költözne szépen minden információ.
    (Pedig mennyit szívtam a google maps és az accordion inkompatibilításával, mire sikerült rávenni őket, hogy működjenek együt!)
  3. Részletek a térképen. Nem lenne muszáj új böngésző ablakban megnyitni a részletes leírást, feljöhetne egy iframe-ben is, illetve mellette lenne a link a régi módszerre is.
Egyéb hírek a project házatájáról:
  • Holnap a JUM-on lesz egy tizperces todomap beszámoló is. Nem túl technikai, inkáb csak pihentető jelleggel két erősen technikai beszámoló között.
  • "Kicsit" el voltam havazva mostanában, tipikus tavaszi pörgés. Ennek megfelelően nem sikerült annyi időt spórolnom a projectnek, mint szerettem volna. Elcsúsztam a kb mostanra tervezett külső rendszerintegrációval, de akkor is meglesz :-) Azt szép lenne eléreni, hogy az önkormányzati választások friss nyerteseit már egy napra kész listával láthassuk el arról hogy mit várunk tőlük.